Bestellen, Betalen en Verzenden

U kunt via onze website eenvoudig producten bestellen. Wij sturen uw pakketje dan naar u op vanuit ons Nederlandse distributiekantoor in Amsterdam.

Na het plaatsen van uw order sturen wij de producten naar u op. Voor adresgegevens en bereikbaarheid zie onze contactinformatie.

U kunt kiezen uit verschillende betaalmogelijkheden als u via de website bestelt: Paypal, iDeal of overschrijving. Via internetbankieren en iDeal gaat de betaling het snelst.

Na ontvangst van uw betaling sturen wij uw bestelling direct via DpD op of leggen deze voor u klaar in onze distributiekantoor in Amsterdam als u dit heeft aangegeven bij het plaatsen van de bestelling. In de regel geldt dat als u voor 12 uur bestelt op een werkdag, u het pakje de volgende dag al in huis hebt bij verzending naar een adres binnen Nederland. Voor orders boven de 110 euro brengen wij u geen verzendkosten in rekening. Onder dit bedrag bedragen de verzendkosten 4,95 euro per bestelling.

Hier nog even een overzicht van de leverdata:

Bestelling geplaatst vòòr 12.00 uur ’s middags op MAANDAG: bezorging in de meeste gevallen op DINSDAG.
Bestelling geplaatst vòòr 12.00 uur ’s middags op DINSDAG: bezorging in de meeste gevallen op WOENSDAG.
Bestelling geplaatst vòòr 12.00 uur ’s middags op WOENDAG: bezorging in de meeste gevallen op DONDERDAG.
Bestelling geplaatst vòòr 12.00 uur ’s middags op DONDERDAG: bezorging in de meeste gevallen op VRIJDAG.
Bestelling geplaatst vòòr 12.00 uur ’s middags op VRIJDAG: bezorging in de meeste gevallen op ZATERDAG.
Bestelling geplaatst op ZATERDAG EN ZONDAG: bezorging in de meeste gevallen op DINSDAG.

Cotton4wings verstuurt de bestellingen via DpD en bezorgt dus niet zelf. Wij kunnen de pakketten weliswaar tijdig aanleveren, maar vervolgens kan het in sommige gevallen gebeuren dat de order een dag later dan de hierboven genoemde leverdata aankomt.

Verzenden naar het buitenland

Cotton4Wings verstuurt uw bestelling ook naar een afleveradres in het buitenland. Via de site kunt u al pakjes versturen naar oa Duitsland, België en veel andere Europese landen. De verzendkosten verschijnen dan automatisch na het invullen van alle adresgegevens bij het afrekenen. Wilt u de bestelling naar een land versturen, dat niet op de lijst staat, neem dan aub even contact met ons op via info@cotton4wings.nl zodat wij u kunnen informeren over de verzendkosten.