Het ontstaan van Cotton4Wings


Ik zal mij eerst even voorstellen. Ik ben Lyonne Snel, bijna 30 jaar getrouwd met mijn egyptische man. Samen hebben wij 3 jongens (zowel studerend als ook reeds een eigen zaak).

Ik werk al 32 jaar met veel plezier voor onze nationale luchtvaartmaatschappij. Wij hebben een speciale facebook site waar collega’s elkaar tips en adviezen geven, maar waar ook de vraag werd gesteld wie wist waar Egyptisch katoen 600 T/C te verkrijgen was. Ik vertelde van mijn neef en dat zijn bedrijf deze kwaliteit kon leveren. Het gevraagde bedlinnen kon geleverd worden en vele bestellingen volgden toen door collega’s.

Het idee om hier iets mee te gaan doen werd geboren, en zo ontstond Cotton for Wings. Maar er speelde nog iets.

Samen met een groot aantal collegas’s bundelden wij onze krachten om projecten te steunen voor dieren in nood. Hier is de stichting Wings for Animals voor opgericht. Maar wat heeft deze stichting nu met Egyptisch katoen te doen?

Welnu ik heb mezelf ten doel gesteld om hoofdsponsor te worden voor Wings for Animals, dat wil zeggen, dat voor elk verkocht product  een bedrag gedoneerd zal worden aan deze stichting. Ook zal ik zelf minstens 1x per jaar een extra donatie doen aan een nader te bepalen project.

In het stukje “Wings for Animals”wordt uitgelegd wie wij zijn, wat wij doen en wat onze ideologie is. Klik HIER om naar de website te gaan, vanaf december 2015 live.

Maar uiteindelijk gaat U genieten van onder andere heerlijke handdoeken en beddengoed en ondersteunt U meerdere goede doelen. Ik zeg welterusten en onderga de beleving van dit exclusieve katoen.

Slaap zacht.

Lyonne

“Slapen is geen geringe kunst: je moet er de hele dag voor wakker blijven.”


Friedrich Nietzsche

Cotton4wings op Social Media