8 thoughts on “Welkom op onze website

 1. Wat een prachtige collectie! Deze kwaliteit is super de luxe.
  De genoemde goede doelen , honden, katten en ezels spreekt mij zeer aan. Een werkelijk prachtig initiatief en dus mail ik deze website meteen door aan vrienden en collegas.
  Succes!!!!

 2. Hallo,
  Ik ben zeer benieuwd naar de kussen slopen die ik vorige week dinsdag heb besteld. Heb ze nog niet ontvangen. Kan nergens een levertijd vinden op de site.
  Kunnen jullie dit voor mij nakijken?
  Groeten,
  Danny

  • Beste danny,

   We hebben gelukkig snel gereageerd en jou op de hoogte gehouden waar de bestelling was afgeleverd. Ik heb echter verzuimd om het hier te melden zodat onze klanten kunnen lezen dat wij snel in actie komen. We hopen je snel weer te mogen begroeten als klant. Groetjes

 3. Zoek je Egyptisch katoen……..hier kopen.

  Site gevonden en dacht, dat is wel erg goedkoop ! Dus mailtje, gebeld en mochten zelfs langskomen.

  Langs gegaan en ja hoor echt mooi en goed (we hadden al Egyptisch katoen en dit is beter en veel goedkoper), we hebben hoeslakens, overtrekken, badjassen en handdoeken gekocht.

  Omdat we wat speciale wensen hadden (qua maat) hebben ze het ook nog speciaal aangepast (kan uiteraard niet altijd), gewoon super service.

  Voor degene die denken dat dit spam is: secureconcepts is mijn bedrijf, zoek het op en bel me maar.

  Huub

  • Beste huub en karin,

   Hartelijk dank voor deze mooie recensie. We zijn er erg blij mee. Ik reageer wat traag omdat dit voor mij (lyonne) de eerste keer is om zelfstandig in de backend van mijn website te gaan. Meestal doet mijn zus het. Voor mij is het heel belangrijk dat we onze klanten tevreden maken. Het zal het eerste jaar niet winstgevend zijn maar daar hield ik rekening mee. Voor mij is de focus om een klantenkring te bouwen waar mensen mij leren vertrouwen. Door mijn beroep kan ik dus alle speciale bestellingen persoonlijk afhalen. Afhankelijk van mijn vluchtschema kan ik het vaak snel ophalen en verzenden. Met plezier heb ik de betellingen persoonlijk naar jullie gebracht om zo elkaar beter te leren kennen. Hartelijk dank voor jullie bestellingen. Inmiddels weet ik dat jullie heel erg tevreden zijn. Mijn streven is om dit prachtig katoen betaalbaar te houden. Persoonlijk vind ik dat ik daar in geslaagd ben. Dank je wel dat je aangeeft dat het inderdaad om kwaliteit gaat. Misschien heb ik onderschat dat men inderdaad kan denken dat het niet mogelijk kan zijn vanwege mijn lage prijzen. Jullie weten en ervaren dat de prijs/kwaliteit verhouding ongelogelijk zacht is en absoluut laag in prijs is. Ik hoop dat anderen nu ook overtuigd zullen worden. Groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *